Helderheid is de basis...

Het zal je niet ontgaan zijn. Ik draag een hoofddoek en ben al meer dan twintig jaar moslim. Dat was niet zomaar een stap, daar ging een lange zoektocht aan vooraf. Maar dan is het 10 mei 2000. Opeens is alles helder. Ik voel dat ik al moslim ben, maar om de stap naar buiten toe ook te nemen, voelt te groot aan. 

 

Tot het besef doordringt dat ik als persoon niet zal veranderen. Ik krijg er juist iets bij, een extra dimensie die het geloof me geeft. Jij loopt misschien ook al een tijd met je grote of kleine idee. En vindt de stap richting uitvoering te groot. Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. En dat - als je eenmaal de eerste stap hebt genomen - er veel nieuwe energie zal vrijkomen. 

 

Met Schrijfhelder kan ik je helpen met de uitvoering van je idee. Ik heb ruime ervaring met schrijven, coachen en marketing. Ik heb meer dan twintig jaar gewerkt als projectleider voor grote bedrijven als de Postcode Loterij en Natuurmonumenten. Als expat in het buitenland schreef ik de afgelopen jaren voor o.a. Flow Magazine, Stief M/V en mijn eigen online magazine Qantara.nl.

 

Wil je me nog iets beter leren kennen, lees dan mijn blogs. Daarin neem ik je mee in mijn leven als schrijfcoach en ideeën-uitvoerder. En zie je waar ik allemaal tegenaan loop. Je kunt me ook volgen op LinkedIn of Facebook.

Wil je weten hoe dat werkt - een idee uit je hoofd op papier krijgen - geef je dan op voor de gratis training die ik aan het maken ben. E-mail naar ireneschrijfthelder@gmail.com.

Contact of meer info: 06-11902065 - ireneschrijfthelder@gmail.com - KVK 71261788