top of page

Spookt er ook al járen een idee in je hoofd?

Bijgewerkt op: 5 nov. 2019Je bent een echte expert en barst bijna uit elkaar van de kennis. Je wilt het dolgraag delen! Er is echter een grote máár. Als je erover wil schrijven, klap je dicht...


Je baalt er diep van binnen van. Je bent zo goed in je vak en de mensen waarmee je samenwerkt, roemen je visie en bevelen je bij andere collega’s aan.


Je bent mondeling heel sterk en de mensen in je naaste omgeving bewonderen je daarom. De wijde wereld lonkt, je droomt van een groter bereik voor je visie en de kennis die je in al die jaren heb verzameld. Kennis waarmee je zoveel meer mensen zou kunnen helpen en een verschil in hun leven maken.


Je wilt er eigenlijk heel graag mee aan de slag. Ook je vriend(inn)en en collega's moedigen je daarin aan. Onbewust wacht je op net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt.


Het begint steeds meer te borrelen bij je, je kunt het eindresultaat soms opeens voor je zien. Maar tegelijkertijd is dat stemmetje er weer. Die zegt dat je niet kunt schrijven, dat je niet zo arrogant moet zijn om te denken dat mensen op jouw werk zitten te wachten. Dat je geen tijd hebt voor schrijven naast je drukke werkzaamheden.


Maar tegelijkertijd is dat stemmetje er weer. Die zegt dat je niet kunt schrijven, dat je niet zo arrogant moet zijn om te denken dat mensen op jouw werk zitten te wachten.

Maar weet dat er ook een andere manier is om jouw mondelinge kracht om te zetten in woorden. Dat je daarvoor een ghostwriter kunt inzetten.


Iemand die schrijft met woorden die echt voelen als die van jou. Die met een geoefende pen jouw boodschap vorm geeft in taal.


Je denkt misschien dat alleen hele beroemde en bekende mensen gebruik maken van ghostwriters. Maar niets is minder waar.


Er is eigenlijk niets bijzonders aan. Jij doet waar je goed in bent - het mondeling overbrengen van wat je wil vertellen – en de ghostwriter stelt vragen en schrijft. Zo doe je allebei waar je goed in bent.


Zorg dat je idee niet blijft spoken in je hoofd, maar zet de eerste stap en ga aan de slag!


Wil je wel eens spreken met zo’n ghostwriter, vraag dan een kennismakingsgesprek met me aan.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page