top of page

De leegte helen - Een gids voor emotioneel en spiritueel welzijn

Jaar van uitgave

2023 - Uitgegeven door Stichting 't Kennishuys

Wie is de schrijver?

Het boek is een vertaling van het boek 'Healing The Emptiness' van Yasmin Mogahed.


De vertaling naar het Nederlands is verzorgd door Jeroen Verstaen.


Wat was mijn rol?

Ik maakt onderdeel uit van de taalkundige redactie die de vertaler tijdens zijn werk aan het boek van feedback voorzag.


Net als een boek van een Nederlandse schrijver heeft ook een vertaald boek een redacteur nodig. Een extra paar ogen die kijkt of de vertaling goed overkomt in het Nederlands, de spelling en grammatica dubbelcheckt en taalkundig meedenkt over vertaaldilemma's.

Mijn lessen uit het boek

Yasmin Mogahed heeft een hele fijne en directe schrijfstijl en net als haar eerdere boek 'Win je hart terug' vond ik ook in dit boek haar combinatie van uitleg en praktische toepassing een welkome spiegel om naar mijn eigen leegte te durven kijken.

De schrijver over het maken van haar boek

Yasmin Mogahed: “Ik heb mijn hart en ziel in dit boek gelegd en ik bid dat het nog jaren een middel tot genezing voor vele harten mag zijn.”

De flaptekst

Velen van ons zijn de weg kwijt in dit leven. Sommige mensen hebben de hoop opgegeven. Ze zien geen uitweg uit hun pijn, problemen en mislukkingen. Sommige mensen dragen jarenlang schaamte en zelfhaat met zich mee. En sommigen leven, ondanks werelds succes, met een diepe leegte.


Maar er is hoop. Ieder van ons heeft van God het vermogen gekregen om door de duisternis heen te kijken. Om op te staan in de kou. Om steeds weer te breken en steeds weer te helen. En, om dan nog mooier te worden. Dit boek biedt een stap-voor-stap handleiding voor het genezen van deze gebroken delen. Een boek voor het helen van de leegte.
25 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page