top of page

Emotionele gezondheid - Heel jezelf van binnenuit

Bijgewerkt op: 11 jun. 2023

Jaar van uitgave

2022 - Uitgegeven in eigen beheer

Wie is de schrijver?

Mohammed Boulahrir is een orthomoleculair therapeut, die in zijn eigen praktijk duizenden mensen heeft geholpen. Op het moment dat hij mij benaderde, was hij al een paar jaar succesvol actief met het geven van lezingen door het hele land. Het boek zat al tien jaar in zijn hoofd, maar zoals bij velen ging het leven sneller dan zijn gedachten. Mohammed kwam in 2019 bij mij met een stapel van 300 pagina’s, waarin hij al zijn aantekeningen voor het boek had verzameld.


Waarom een boek?

Mohammed wist altijd al dat hij een boek wilde maken over het onderwerp emotionele gezondheid. Omdat hij met zijn lezingen maar een beperkt aantal met zijn inzichten kan helpen, lag een boek voor de hand. Ook zijn volgers op Facebook waren een grote stimulans, zij smeekten hem bijna om een boek te schrijven.

Onze samenwerking

Bij Mohammed was het duidelijk hoe het boek eruit moest gaan zien. We hebben samen gewerkt aan het stroomlijnen van de structuur en het zoeken naar de sterkste verhalen en voorbeelden om de materie uit te leggen. Ik heb Mohammed vooral geholpen met het uitwerken van de wetenschappelijke inzichten in spreektaal. En zoals hij zelf zegt: “Jij brengt vrouwelijke energie in het boek en brengt daarmee het boek meer in balans”

Mijn lessen uit het boek

De inzichten uit het boek heb ik direct kunnen toepassen in mijn eigen leven. Op het moment dat we dachten dat het boek klaar was, werden we overvallen door corona. Op een bepaalde manier moesten we opnieuw beginnen. Maar het is nu een boek dat door de onvoorstelbare impact van de epidemie op je emotionele gezondheid, vele malen sterker is geworden.

De schrijver over het maken van zijn boek

Mohammed Boulahrir: “Ik heb gemerkt dat je creativiteit niet kan sturen en dat je energie moet voelen om echt woorden te schrijven die raken. In het begin vond ik het verschrikkelijk dat ik de deadline steeds vooruit moest schuiven. Pas toen ik me eraan kon overgeven dat het boek een eigen leven heeft, had ik de rust en het vertrouwen om het af te ronden. Maar een bevalling blijft het!”

De flaptekst

Hoe beter de energie door je lichaam stroomt, hoe gezonder je bent. Ik zeg dat niet zomaar. Ik kreeg dat inzicht als natuurgeneeskundige, nadat ik duizenden mensen had begeleid met hun gezondheid. Alles wijst duidelijk een kant op: je emoties zijn bepalend voor je lichamelijke gezondheid en je mentale veerkracht. Sommige emoties zorgen ervoor dat de energie in je lichaam minder goed stroomt. De energieblokkades die daardoor ontstaan, maken je langzaam ziek.

In dit boek ontdek je wat jouw belangrijkste energieblokkades zijn en hoe je die kunt oplossen. Aan de hand van de verschillende oefeningen, kun je direct aan de slag met het verhogen van jouw levensenergie. Je krijgt daarbij een antwoord op de onderstaande vragen:


- Hoe heel je onverwerkte emoties uit je jeugd?

- Hoe ga je meer van jezelf houden?

- Hoe heel je onverwerkte emoties uit je jeugd?

- Hoe pak je chronische stress aan bij de bron?

- Hoe houd je je staande in moeilijke situaties?

- Hoe verminder je laaggradige ontstekingen die aan de basis staan van bijna alle welvaart-ziektes?

- Hoe krijg je meer helderheid over je leven en blijf je trouw aan jezelf?61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bekeerd

Comments


bottom of page